Uw dromen achterna met een bucketlist

Zijn er dingen die u altijd al een keer heeft willen doen? Nu is het de tijd om ze uit te voeren! ZorgPlezier helpt u erbij.


Wat is een bucketlist?

Een bucketlist is een lijst met dingen die u graag wilt doen. Het is een lijst met dromen en wensen, van klein tot groot. Het kan niet gek genoeg zijn. Veel mensen maken zo’n lijst met dingen, zodat ze niet vergeten om die dingen te doen en later geen spijt krijgen als het niet meer kan.

Bucketlist maken

ZorgPlezier zorgt eerst dat u een bucketlist met verschillende wensen maakt. We schrijven op welke dingen u graag zou doen. Dat kan van alles zijn. Een reis, een ontmoeting met een ver familielid of misschien zelfs een parachutesprong.

Eén wens kiezen

Daarna kijken we welke wensen haalbaar zijn en kiezen we er één. We houden daarbij rekening met uw gezondheid, veiligheid en financiën, maar wees niet bang. Wij denken in mogelijkheden, niet in (lichamelijke) beperkingen.

Zorgen dat de wens werkelijkheid wordt

Bent u blij met de gekozen wens? Dan start ZorgPlezier met regelen. We doen er alles aan om uw wens realiteit te maken. Natuurlijk gaan we op de dag(en) zelf met u mee.


Wat kost het?

Zoveel mensen, zoveel wensen. De kosten voor het waarmaken van een wens zijn heel verschillend. Voor de gekozen wens maken wij een prijsopgave. Vindt u de ene wens te duur? Dan bekijken we de mogelijkheden voor een andere wens op uw bucketlist.


Wilt u nu aan de slag met uw wensen?

Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan via onze contactpagina. Of stuur een e-mail naar: info@zorgplezier.nl.

U kunt ZorgPlezier ook eenmalig, of op vaste tijdstippen inzetten. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via de bovenstaande gegevens.

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?

Stuur een e-mail naar Marloes Henderikx

info@zorgplezier.nl