Begeleiding bij speciale gebeurtenissen

U wilt graag dat ze erbij zijn, maar soms vragen uw (oudere) familieleden tijdens een verjaardag of bruiloft veel zorg en aandacht. Heeft u het idee dat u daarom zelf minder kunt genieten? Schakel dan ZorgPlezier in. Wij begeleiden uw naasten tijdens speciale gebeurtenissen. Meer plezier, minder zorgen, voor iedereen.

Halen, begeleiden en thuisbrengen

ZorgPlezier neemt uw familieleden mee naar speciale gebeurtenissen. We halen ze thuis op en zorgen dat ze, op tijd, op de juiste plek aankomen. Gedurende de dag blijft er iemand van ZorgPlezier aanwezig. Hij/zij gaat mee als de personal assistant van uw (oudere) familieleden en doet alles om hen en u te ontzorgen. Na afloop brengen wij onze klanten weer naar huis en praten we nog even na over de dag.

Bruiloften

Een bruiloft is een emotionele dag voor de hele familie. Ook voor de ouders en grootouders van de bruid of bruidegom. Het is echt zo’n dag waarop mantelzorgers wel wat extra hulp kunnen gebruiken. ZorgPlezier gaat graag met u mee om uw (oudere) familieleden te begeleiden, zodat u allemaal optimaal van het feest kunt genieten.

Begrafenissen en afscheidsceremonies

Afscheid nemen is nooit plezierig. Maar het is wel fijn als het kan. Helaas worden afscheidsceremonies vaak tijdens werktijd gehouden. Daarom is het voor mantelzorgers lastig om ouderen hierbij te begeleiden. Gelukkig is ZorgPlezier er. Wij zorgen dat uw oudere familieleden gepast afscheid kunnen nemen van hun familie, vrienden of kennissen.

Wilt u direct begeleiding regelen voor uw familie?

Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Of stuur een e-mail naar: info@zorgplezier.nl. U kunt ZorgPlezier ook eenmalig, of op vaste tijdstippen inzetten. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via de bovenstaande gegevens.

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen?

Stuur een e-mail naar Marloes Henderikx

info@zorgplezier.nl